Sep 26, 2010

Renee & Ronald Prewedding



一開始同Renee & Ronald見面既時候,已經知道佢地非常鍾意外國style既相;而其實我一直都有參考外國wedding photo既拍攝方法,一路都好想拍番一輯,所以我地可以話係一拍即合,哈哈!我知道Renee & Ronald對今次既Pre-wedding好緊張,佢地花左好多好多心機準備左好多道具,令到成個拍攝過程非常豐富,讚!











1 comment:

  1. 天洋旅遊提供多款海外婚紗攝影套餐,海外婚紗攝影包括有、韓國婚紗攝影、韓國外景婚紗攝影等等。還提供多種特式主題的攝影窒婚紗攝影套餐,包羅萬有。一條龍式服務,為你的婚紗攝影節省不少時間和頭痛問題。天洋旅遊 - 你的婚紗攝影的好幫手!http://www.anytours.com.hk/tch/Special-Travel/Wedding-Package

    ReplyDelete